Keukens op maat

We werken met hoogwaardige, natuurlijke en duurzame houtsoorten en materialen zoals bijvoorbeeld notenhout, eikenhout, essenhout en beukenhout.

Ga je nieuwbouwen of verbouwen en ben je op zoek naar een maatwerkkeuken? Wat leuk dat je aan ons denkt! We gaan graag samen met je aan de slag.

 

We beginnen altijd met een inventarisatie van de ruimte en je wensen. Heb je al afbeeldingen verzameld van keukens die je aanspreken? Super! Heb je nog geen idee wat je wilt? Ook oké. We denken graag met je mee. Heb je bijvoorbeeld niet zo'n groot vloeroppervlak, maar wil je wel zoveel mogelijk opbergruimte? Geen probleem. Wij houden van puzzelen en buiten de lijntjes kleuren. Wij realiseren optimale berg- en werkruimte met of zonder kookeiland. Koken was nog nooit zo leuk. Samen maken we van je keuken een leefruimte in plaats van een werkruimte.

Een nieuwe keuken is natuurlijk niet compleet zonder apparatuur. Van stoomoven tot amerikaanse koelkast: het kan allemaal. Ook deze wensen nemen we graag mee in het ontwerp en de realisatie. We werken met topmerken als Miele, Siemens, Falcon, Boretti, Liebherr, Novy, Franke, Reginox en Grohe kranen. We zorgen er natuurlijk voor dat de keuken en de gekozen apparatuur naadloos in elkaar overlopen.