Linken & Inbouwapparatuur 

Hoogeslag bouw- en tekenbureau

Bij het ontwerpen, bouwen en verbouwen van een woning of bedrijfspand komt een hoop kijken. Van vormgeving, bouwvergunning, aanbesteding t/m oplevering. Het maken van een bouwtekening ten behoeve van een benodigde vergunning is slechts een klein onderdeel in het hele proces. Hoogeslag bouw- en tekenbureau kan u tijdens dit gehele traject op een vakkundige manier begeleiden.
www.hoogeslagtekenbureau.nl


Boretti

Boretti is producent van kwalitatief hoogstaand en fraai vormgegeven keukenapparatuur.
www.boretti.nl


Falcon

Rangemaster staat bekend om zijn veelzijdige assortiment Engelse fornuizen. Ze zijn Europa's toonaangevende fabrikant op het gebied van traditionele gas/electro fornuizen tot en met keramische en inductie fornuizen.
www.falcon-nederland.com


Franke

Franke maakt producten voor de keuken. Deze producten kunnen uit verschillende materialen bestaan, op verschillende manieren worden ingebouwd en hebben speciale kenmerken.
www.franke.com


Grone

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Vier fundamentele pijlers. Grohe legt de lat extreem hoog zodat je altijd het verschil kunt voelen wanneer je een GROHE kraan of douche gebruikt.
www.grohe.com


Liebherr

Ideeën, een modern design en uitgekiende oplossingen voor een optimaal bedieningscomfort karakteriseren het assortiment van de huishoudapparaten van Liebherr.
www.liebherr.com/HG/nl-NL/region-NL


Miele

Je wilt je droomkeuken vorm gaan geven, waarbij aan al je wensen wordt voldaan. Met de nieuwe generatie inbouwapparatuur van Miele bieden wij voor elke keukenstijl dé oplossing.
www.miele.nl


Novy afzuigkappen

Creëer je eigen Stiltegebied in de keuken, met Novy. Novy maakt iedere keuken tot stiltegebied. Want de keuken van vandaag is dé plek waar gekookt, gegeten en geleefd wordt. Een stille afzuigkap van Novy geeft u alle ruimte om te leven in de keuken zoals u dat wilt. In alle comfort.
www.novynederland.nl/afzuigkappen.html


Reginox spoelbakken

Bij 60 procent van alles wat je doet in de keuken gebruikt je de spoelbak. Dat is waarschijnlijk meer dan welk ander apparaat in de keuken dan ook. Handen wassen, groentes afspoelen, de vuile vaat afspoelen, afwassen: elke dag wordt uw spoelunit intensief gebruikt. Daarom is het belangrijk dat de spoelunit is gemaakt van sterke, duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen.
www.reginox.nl


Siemens

Siemens ontwikkelt fascinerende, innovatieve huishoudapparaten die het leven comfortabeler en efficiënter maken.
www.siemens-home.nl